ELAZIĞ / KOVANCILAR - Okçular Ortaokulu

Eyl

Değerli İş İnsanı Fatih DİRİBAŞ okulumuza giyim ve kırtasiye yardımında bulunmuştur. Kendisine yardımlarından dolayı can-ı gönülden teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

Gaziantepte  düzenlenen Okullar Arası Grup Kros Müsabakasını 4.lükle tamamladık.Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutlar ve bu önemli günde öğrencilerimizi yalnız bırakmayıp destek olan Sn. Müdürümüz Esra KAPLAN AKPOLAT'a ve özverili çalışmalarından dolayı Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ercan TAŞDEMİR'e teşekkür ederiz.

Kas

''Dürüstlük''değeri için hazırlanan etkinlik pano çalışması için Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Fırat ÇİÇEK'e teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. Yıldönümü, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılıp şiirler okunarak gerçekleştirildi. Atamızı saygı,sevgi,özlem ve minnetle anıyoruz...

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Etkinlikleri kapsamında hazırlanan pano çalışması için İngilizce Öğretmenimiz Mehmet KAÇAR'a teşekkür ederiz.Atamızı saygı,sevgi,özlem ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okulumuzda  Kızılay Haftası Pano etkinliği yapıldı. Pano çalışması için Sınıf Öğretmenimiz Davut AĞ'a sonsuz teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı yapıldı.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı pano etkinliği yapıldı. Pano çalışması için Sosyal Bilgiler Öğretmeni Leyla POLAT,Matematik Öğretmeni Cansu KAYA'ya emekleri için teşekkür ederiz.