ELAZIĞ / KOVANCILAR - Okçular Ortaokulu

May

Okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerde farkındalık oluşturulması açısından İş Sağlığı ve Güvenliği panosu oluşturuldu.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı neşe içinde kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere can-ı gönülden teşekkür ederiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Nice 23 Nisanlara nice bayramlara...

Nis

Okulumuzun duvarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı pano etkinliği yapıldı.

Nis

28 Mart-3 Nisan 2022 tarihlerinde 58'incisi kutlanacak olan ''Kütüphaneler Haftası'' için kitap okuma sevgisi ve alışkanlığın kazandırılması yönünde,kitap okumanın saati ve yaşı olmadığını gösteren  etkinlikler okulumuzun koridorlarında gösterildi.

Mrt

Yaşlılık,yaşlıya ve büyüklere saygı konusunda farkındalık yaratmak için 18-24 Mart Yaşlılara Saygı  Haftası kapsamında pano etkinliği yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı yapıldı.

Mrt

Okulumuzun koridorunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü pano etkinliği yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü programı yapıldı.

Mrt

Okulumuzun koridorunda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma  Günü pano etkinliği oluşturuldu.

Mrt

1-7 Mart 2022 Deprem haftası kapsamnında okulumuzda,olası bir afet veya acil durumlarda ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Şbt

Türkçe Öğretmenimiz Şeymanur ÇİMEN,öğrencilerimizin ''SIFATLAR'' konusunu daha iyi anlayabilmesi için 6.Sınıflar için  eğlenceli etkinlik yaptı. 6.sınıf öğrencileri ''Sıfatiye Bebek'' etkinliği sayesinde ''SIFATLAR'' konusunu kavrayıp öğrendiler.

Ock

Okulumuzda 10-16 Ocak 2022 Enerji Verimliliği Haftası ile ilgili pano etkinliği yapıldı.

Ara

10-16 Ocak 2022 Enerji Verimliliği Haftasında etkinlikler düzenlenecektir. Enerji Verimliliği ile ilgili  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından hazırlanan videolar aşağıda gösterilmiştir. Aşağıdaki bağlantıları tıklayınız.

Ara

10-16 Ocak 2022 Enerji Verimliliği Haftasında etkinlikler düzenlenecektir. Enerji Verimliliği ile ilgili T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından hazırlanan resimler aşağıda verilmiştir.

Ara

Okulumuzda 20-27 Aralık Mehmet Akif ERSOY'u Anma Haftası programı yapıldı.